Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 6,00 incl. servicekosten
Zaal open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
18+

DDS ft. Ion Ludwig + Brent Roozendaal

Final DeventerDubSessions ooit in BWH
deurticket € 7,50 (excl. servicekosten)

Ruim 12 jaar lang hebben we ons in Deventer ingezet voor gezelligheid en housemuziek.

Ondeugende sessies langs de IJssel, de kans die Albert ons gaf in Het Burgerweeshuis, het 5-jarig bestaan, de legendarische Have a Nice Day-bustrips, verschillende hostings, de samenwerking met Victor en Marian in de Q8, de chemie tussen Ferdi en Jesper, Jeff Mills…

Maar DeventerDubSessions stopt.

Op zaterdag 13 mei doen we helaas onze laatste sessie in Het Burgerweeshuis.
Nog een keer alles geven voor een ouderwets avondje kwaliteitshouse met glimlach.
De avond wordt ingevuld met een allstar-line up van artiesten die in al die jaren zijn verweven met DeventerDubSessions.

Ion Ludwig zal een live-set komen spelen. Menigmaal zagen wij bij de Schipbeek de zon op zondagochtend opkomen op zijn muziek, vol finesse en diepgang, maar met een onweerstaanbare groove. Inmiddels toert hij week-in week-uit naar alle uithoeken in de wereld en krijgt hij meer en meer het muzikale aanzien dat hij verdient.

Ook zal onze beste vriend uit de housewereld act-de-presence geven: Brent Roozendaal. Brent heeft al die tijd een plek gehad in ons DDS-hart, van Zwarte Silo tot Q8, van IJssel tot Burger, al die jaren heeft hij ons muzikaal gegrepen en gesteund. We zijn heel blij dat hij er op onze laatste avond bij is om nog een keer op klassieke wijze die handen de lucht in te krijgen.

Onze residents Ferdi & Jesper en Sgt. Friendly & Ronnie Baxter maken de invulling compleet en zullen garant staan voor vele klassieke DDS-grooves.

Al die jaren hebben wij intens genoten van jullie als publiek. We zijn jullie bezoekers, vrijwilligers, muziekliefhebbers, artiesten en volgers voor altijd dankbaar voor alle steun in al die jaren. Wij zijn trots op wat we hebben neergezet en gaan vooral met heel veel plezier onze laatste sessies doen.

Dus kom nog een keer langs op deze laatste sessie in Het Burgerweeshuis en geef nog een keer alles.
Entree bedraagt slechts 5 euro in de vvk en we maken er een fantastische avond van.

Een muzikale afscheidsgroet,

DDS-crew

Nog Meer