Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 17,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:30 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

DeWolff

Live is DeWolff een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een ‘speel-alsof-het-je-laatste-show-is’-mentaliteit. De broertjes Van de Poel en Robin Piso zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land.
Met hun laatste album release ‘ROUX-GA-ROUX’ komen wederom hun unieke psychedelische klanken en Southern rock weer heerlijk naar voren! Dit werk is de paringsdans tussen DeWolff’s vroege psychedelische klanken en hun latere southern rocksongs, gedrenkt in een gloeiend hete, vettige voodoo-saus.

The Dawn Brothers

Geïnspireerd door grote klassieke songsmeders als The Band, CCR, The Rolling Stones en Otis Redding, brengen ze pure rootsliedjes met de dwingende cadans van een locomotief.
Op 23 maart 2017 verschijnt het album ‘Stayin’ Out Late’ op V2 Records.
Geproduceerd door niemand minder dan Mischa Den Haring (T-99), Pablo van de Poel (DeWolff) en opgenomen in Pablo’s Electrosaurus Southern Sound Studio’s.

Nog Meer