Nieuws

  • Voor de late beslissers even een reminder voor de shows van Bökkers, Eefje de Visser, Claw Boys Claw en de Dijk (extra concert).

    Lees meer
  • De drie acts die eind vorig jaar werden gepresenteerd voor de Burgerbeurs 2018, Fusus, Blue Marble en Anuka zijn de laatste tijd behoorlijk in het nieuws.

    Lees meer
  • It’s album time! Zwart Licht, Claw Boys Claw en De Likt brachten onlangs hun nieuwe platen uit!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 8,50 incl. servicekosten
Zaal open:
21:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
16+

Rock & Rollerdisco

Jawel, de Rock ’n Rollerdisco is terug! Gelegenheids-Dj-Tom Skaatsman rollt je swingend de avond door op de lekkerst dansbare plaatjes!
Welke plaatjes? Klassiekers, knallers, hits, guilty-pleasures, slowplaatjes en sexy deuntjes. De platencollectie bevat alles wat jou en je vrienden laat glijden over de dansvloer. Skaatsman zorgt dat alles op rolletjes verloopt, jij hoeft alleen maar aanwezig te zijn!

Entreeprijs is exclusief skates!

Let op, het is de bedoeling dat iedereen z’n eigen rollerskates meeneemt! Wij verhuren tijdens de Rock & Rollerdisco zelf geen rollerskates. Heb je geen rollerskates, geen probleem, kom dan gewoon lekker dansen op de beste disco-tunes van Dj Tom Skaatsman <3<3 wel een beetje uit de weg blijven van de rollergirls & boys!

Nog Meer