Nieuws

  • Voor de late beslissers even een reminder voor de shows van Bökkers, Eefje de Visser, Claw Boys Claw en de Dijk (extra concert).

    Lees meer
  • De drie acts die eind vorig jaar werden gepresenteerd voor de Burgerbeurs 2018, Fusus, Blue Marble en Anuka zijn de laatste tijd behoorlijk in het nieuws.

    Lees meer
  • It’s album time! Zwart Licht, Claw Boys Claw en De Likt brachten onlangs hun nieuwe platen uit!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
gratis
Zaal open:
19:30 uur
Aanvang:
20:00 uur
Locatie:
Kunstenlab - Havenkwartier
Leeftijd:
Alle leeftijden

Catch

Een dynamische avond vol leuke, opvallende en interessante sprekers van binnen en buiten Deventer die zich aan je presenteren, aan de hand van 20 afbeeldingen in 6 minuten en 40 seconden. Het dwingende format van 20 slides x 20 seconden per slide zorgt ervoor dat de presentaties catchy, creatief en to-the-point zijn, en soms ook hilarisch.

De line-up:

Bibi Spaans- performance kunstenaar
Matthijs van Calveen – Cycle spark
Jolmer Versteeg – artistiek leider
Peter Bos – We’re in heaven
Guido de Vries – projectleider
Willemien van Gurp – beeldend kunstenaar
Sjoerd Schaapveld – architect
Chamiyah de Booij – filosoof
Martijn Holtslag – producer, dichter & rapper
Stan Wannet – beeldend kunstenaar
Floor Dijkstra – wildcard

Gastheer: Wiebren Buma – directeur Gelders Orkest
DJ: Michael Rhebergen
Muzikale Intermezzi: Gérard Schiphorst

Creatieve professionals met bijzondere verhalen en vernieuwende concepten krijgen het podium. Iedere spreker licht een tipje van de sluier op van hun fascinaties, inspiratiebronnen en drive. Juist die elementen zorgen wel of niet voor een klik met jou als toeschouwer. De deelnemers (en een groot deel van het publiek) komen onder meer uit de wereld van design, architectuur, fotografie, kunst, muziek en andere creatieve gebieden.

Benieuwd naar deze aanrader? Kom dan vrijdag 24 maart a.s. naar de Catch bij het Kunstenlab (Havenplein 20) in het Havenkwartier in Deventer. Na afloop is er een dj en kun je onder het genot van een drankje contacten leggen.

De Catch wordt georganiseerd door Kunstenlab in samenwerking met Productiehuis Oost-Nederland, Burgerweeshuis en Bestwerk.

Nog Meer