Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 16,00 incl. servicekosten
Zaal open:
19:30 uur
Aanvang:
20:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Moss

Moss heeft een nieuw album gemaakt, genaamd ‘Strike’ dat in februari 2017 uitkwam.
Het is een album waarin Moss de ramen wagenwijd open knalt en de frisse lucht binnen laat en tegelijkertijd ontegenzeggelijk zichzelf blijft.
Zowel de band als de bandleden zelf zijn op een punt gekomen in hun bestaan waar de bewijsdrang plaats maakt voor een vorm van acceptatie maar nog wel steeds aangewakkerd door torenhoge muzikale ambities. En dat hoor je. Moss transparanter en rechter door zee dan ooit tevoren. Het knettert, bruist, schuurt, windt op en sleept mee.
Op Strike word de ‘songcraft’ van de eerste twee albums gecombineerd met de experimenteerdrift van album drie en vier. Het resultaat is even tijdloos als modern. Oordeel zelf.

Echosonic

Samen met producer Marien van Moss zijn ze druk geweest met het opnemen van nieuw materiaal. Je hoort nog veel verschillende invloeden maar de kern bestaat uit pure indie-rock.

foto: Renate Beense

Nog Meer