Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 11,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Café
Leeftijd:
Alle leeftijden

traumahelikopter

traumahelikopter is terug met het nieuwe album ‘Competition Stripe’ welke in oktober uitkwam. Hierop gaat de band door waar het gebleven is na de vorige plaat ‘I Don’t Understand Them At All’. Naast de vertrouwde volop aanwezige punk is er meer ruimte voor nieuwe richtingen, zoals garagerock en indie. Het trio geeft blijk van een brede verscheidenheid aan invloeden, wat resulteert in een gevarieerde plaat waarop sterke melodieën en steviger gitaarwerk elkaar afwisselen.
In 2014 was traumahelikopter de uitsmijter op festival Des konings Trio in de binnentuin. Mensen die daarbij waren kunnen ook vanavond weer een gecontroleerd chaotisch feestje verwachten.

Steve French:

Wat begin 2016 nog enkel bestond uit verlegen blikken in de collegezaal is nu een band, Steve French. De band is een drie-eenheid, net als God en avg. Afgelopen zomer heeft Steve French zijn eerste EP opgenomen,I Used to Wanna Ride a Horse. Een EP met harde popliedjes over lief zijn tegen meisjes en lijken in onderzeeboten.

foto: Nick Helderman

Nog Meer