Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 16,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Warhaus

Maarten Devoldere, verantwoordelijk voor een van de twee krachtige stemmen in de befaamde Belgische popband Balthazar, is hard bezig zijn eigen stempel te drukken. Als Warhaus levert hij meer melancholische pop, intrigerend getint door zijn kenmerkende rauwe vocalen. Zijn solo debuutalbum We Fucked A Flame Into Being heeft al vier singles opgeleverd en is een voornaam voorbeeld van songsmederij. Met zijn beschouwelijke teksten en de toevoeging van stemmige instrumentatie en sensuele vrouwenzang creëert Devoldere een donkere, spannende sfeer, herinnerend aan grootheden als Tom Waits, Leonard Cohen, Serge Gainsbourg en Nick Cave.

Tamino

Nog maar net De Nieuwe Lichting van Studio Brussel gewonnen en het gaat hard voor Tamino die imponeert met de schitterende single ‘Habibi’.
Tamino’s fenomenale stem gaat door merg en been, waardoor vergelijkingen met Jeff Buckley en Elliott Smith zeker terecht zijn. Nieuwe Belpop-geschiedenis in de maak!

Burgerweeshuis en The Daily Indie slaan handen ineen

De eerste samenwerking is hier, Indie-liefhebbers kunnen vanaf nu veel moois verwachten van deze combinatie. Eerste wapenfeit is de show die het Belgische Warhaus gaat geven op 6 april in het Burgerweeshuis. Hoe deze samenwerking eruit gaat zien zul je de komende tijd ongetwijfeld via beide kanalen tegenkomen, denk hierbij aan acties, interviews en achtergrondartikelen over de desbetreffende show. Met de show van Warhaus trappen we af, leden van The Daily Indie kunnen bijvoorbeeld met een kortingscode voor een mooie prijs naar dit concert.

Weesjes Kantine

Voor het concert een hapje eten? Reserveer via Weesjes Kantine voor een lekkere daghap.

Nog Meer