Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 14,00 excl. servicekosten
Zaal open:
20:30 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden
Koop hier je

Joanne Shaw Taylor

Joanne Shaw Taylor is een van de meest veelbelovende vrouwelijke bluesrockers. Niet voor niets schuift Joe Bonamassa haar steeds naar voren, als hem wordt gevraagd zijn favoriete jonge bluesrock artiesten te noemen.
Joanne was 16 toen ze door Dave Stewart van Eurythmics ontdekt werd. Op heel jonge leeftijd ontdekte ze Stevie Ray Vaughan, Albert Collins en Jimi Hendrix en die maakten zo’n indruk op haar dat ze dit ook wilde. Intussen heeft ze al verschillende studioplaten en een liveplaat uit en won ze verschillende prijzen op de British Blues Awards.
Haar nieuwe album ‘Wild’ kwam 30 september uit en na een uitgebreide tour door Engeland is het Europese vasteland aan de beurt.
Joanne speelt zeer expressief gitaar en haar enigszins hese stem past perfect bij de muziek die zij speelt. Haar band bestaat uit Joe Leadbeater op toetsen, Tom Godlington op basgitaar en Oliver Perry op drums. Uitstekende muzikanten, die onopvallend hun werk doen want het is duidelijk dat miss Shaw Taylor de lakens uitdeelt. Vorig jaar was ze nog te zien op festival Ribs & Blues.

Giles Robson And His Band

Eens in de zoveel tijd verschijnt er een album dat een nieuwe impuls geeft aan de feel en spirit van de old school bedrock blues waarin echo’s doorklinken van de classic sounds van de begin jaren van The Fabulous Thunderbirds, The Red Devils en Little Walter. ‘For Those Who Need The Blues’ van mondharmonica virtuoos Giles Robson dat op 28 oktober verscheen bij V2 Records is zo’n album.

Weesjes Kantine

Voor het concert een hapje eten? Reserveer via Weesjes Kantine voor een lekkere daghap.

Nog Meer