Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 15,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:30 uur
Aanvang:
21:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Joanne Shaw Taylor

Support Giles Robson And His Band is gecanceld en daardoor begint de show van Joan Taylor om 21.30 uur.

Joanne Shaw Taylor is een van de meest veelbelovende vrouwelijke bluesrockers. Niet voor niets schuift Joe Bonamassa haar steeds naar voren, als hem wordt gevraagd zijn favoriete jonge bluesrock artiesten te noemen.
Joanne was 16 toen ze door Dave Stewart van Eurythmics ontdekt werd. Op heel jonge leeftijd ontdekte ze Stevie Ray Vaughan, Albert Collins en Jimi Hendrix en die maakten zo’n indruk op haar dat ze dit ook wilde. Intussen heeft ze al verschillende studioplaten en een liveplaat uit en won ze verschillende prijzen op de British Blues Awards.
Haar nieuwe album ‘Wild’ kwam 30 september uit en na een uitgebreide tour door Engeland is het Europese vasteland aan de beurt.
Joanne speelt zeer expressief gitaar en haar enigszins hese stem past perfect bij de muziek die zij speelt. Haar band bestaat uit Joe Leadbeater op toetsen, Tom Godlington op basgitaar en Oliver Perry op drums. Uitstekende muzikanten, die onopvallend hun werk doen want het is duidelijk dat miss Shaw Taylor de lakens uitdeelt. Vorig jaar was ze nog te zien op festival Ribs & Blues.

Nog Meer