Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 16,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:30 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Spidergawd

Spidergawd uit Trondheim had de volledige ritme-sectie van Motorpsycho ingelijfd maar heeft inmiddels Bent Sæther ingewisseld voor bassist Hallvard Gaardløs. Samen met Rolf Martin Snustad (baritonsax) en Kenneth Knapstad geven ze zanger-gitarist Per Borton alle ruimte om te excelleren.
Een portie stevige seventies getinte heavy rock wordt door de band in een lading stuwende, groovende en pakkende songs over het publiek uitgestort.
Een mix van laat zestiger, begin zeventiger jaren rockbands als MC5, Led Zeppelin, Black Sabbath en Stooges en latere bands als Soundgarden en Queens Of The Stone Age geeft een beetje aan in welke richting je Spidergawd zou moeten zoeken.
In februari 2017 ziet het vierde album ’Spidergawd IV ’ het licht en mede dankzij het succes van de platen is Spidergawd niet een eenmalig project gebleven.

Woodland

Jonge Noorse band met rafelige, smerige bluesrock.
Hun tweede album ‘Go Nowhere’neigt iets meer naar seventies rock maar ook hier is de blues niet ver weg. In februari verschijnt ook dit album en gaat de band met Spidergawd op tour.

Nog Meer