Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 13,50 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

HAEVN - The Brahms - Son Mieux

HAEVN, The Brahms en Son Mieux gaan in het voorjaar van 2016 samen op tour door Nederland onder de noemer 3FM Serious Talents.

HAEVN

HAEVN bestaat uit producer/songwriter Marijn van der Meer en filmscore componist/producer Jorrit Kleijnen. Hun unieke combinatie van cinematische melodieën en warme vocalen leidde al tot de prachtige nummers ‘Where The Heart Is’ en ‘Finding Out More’. Voor het opnemen van de twee tracks werkte de band samen met producer Tim Bran (London Grammar, Rhodes, Seafret). HAEVN werkt momenteel aan hun debuut EP.

Son Mieux

Son Mieux is Camiel Meiresonne, ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces. Nu volwassen en klaar om de wereld een kijkje te geven in die van hem. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Momenteel werkt de zanger aan zijn debuut EP. De eerste single van Son Mieux heet ‘Easy’.

The Brahms

Catchy muziek. The Brahms zit er op. De band – ontstaan op de Herman Brood Academie – had met hun eerste single ‘Golden’ meteen een 3FM Megahit te pakken. Het nummer staat op de EP ‘Meraki’ die dit jaar verscheen. En geloof ons, dit is nog maar het begin. De setlist van The Brahms staat namelijk vol met zomerse indiepop nummers. Melodieën die niet snel uit je hoofd gaan en die je nog lang blijft neuriën. Luister maar eens naar ‘Homerun’.

Nog Meer