Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 13,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:45 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Monomyth

Monomyth staat voor spannende instrumentale soundscapes, een achtbaanrit waarin de luisteraar zich kan verliezen. Het is het geluid van vijf mensen, die op zoek zijn naar hun muzikale grenzen en daaraan voorbij gaan. Monomyth sleept je mee naar een andere wereld, een plek die zowel nieuw als bekend voelt. In de gelederen vinden we vijf mensen met verschillende creatieve en muzikale achtergronden. De muziek van Monomyth is een totaalervaring, een collectief statement van vijf gelijkgestemde identiteiten.

Monomyth – LHC (taken from Exo)

Het debuutalbum kreeg veel lovende recensies en critici spraken van ‘een zelden gehoord niveau’ en ´op het eerste gehoor bedrieglijk eenvoudig maar intussen diep en complex.
Met het nieuwe en derde album Exo (Suburban, Maart 2016) volbrengt Monomyth haar eigen epische trilogie en zet weer voet aan wal. Het concept, zoals dat is ingezet op S/T en Further, krijgt hier een spannend vervolg.
De inmiddels zeer herkenbare Monomyth stijl sijpelt rijkelijk door in de vijf nieuwe tracks, maar de band experimenteert ook met nieuwe elementen. Zo is er naast ambient, prog-, kraut- en spacerock ook soul, dance en zelfs onversneden hardrock te horen.
Sluit je ogen en ga mee op avontuur.

Weesjes Kantine

Voor het concert een hapje eten? Reserveer via Weesjes Kantine voor een lekkere daghap.

foto: Michel Mees

Nog Meer