Nieuws

  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer
  • New Deventer Collective gaat het Burgerweeshuis overnemen met al hun creatieve leden voor de jaarlijkse Showcase.

    Lees meer
  • Burgerweeshuis is op zoek naar gedreven studenten op het gebied van Marketing en Communicatie!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 6,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Kunstenlab - Havenkwartier
Leeftijd:
Alle leeftijden

NNENN

Online kaartverkoop gestopt. Nog wel enkele tickets aan de kassa van het Kunstenlab.

Electronicaduo NNENN (spreek uit als en en, en en) presenteert vanavond haar debuutalbum Snapshots of Eternity in Kunstenlab in Deventer. De synergie tussen singer-songwriter Johanneke ter Stege en producer Tonny Nobel levert meer op dan muziek alleen. NNENN: “Meteen toen we begonnen met opnemen wisten we dat we onsterfelijk wilden zijn, omdat het zo inspirerend en intens was om samen te werken dat het zonde zou zijn als het ooit voorbij zou gaan. Niets is echter eindeloos, behalve de eeuwigheid misschien.” Na ruim een jaar lang schrijven, schaven en schrappen is er een album waarop ze het verhaal vertellen over hun gezamenlijke fascinatie: de tijd. Dit sluimert door in de foto’s en gedichten die onderdeel zijn van het album. Op Snapshots of Eternity horen muziek, poëzie en fotografie net zoveel bij elkaar als Tonny en Johanneke zelf.

NNENN is een gevoel dat in de buurt komt van FKA twigs, Portishead en Imogen Heap. Na de release van de ep All Right begin dit jaar en de benoeming van Johanneke als Deventer Dichter is het nu tijd voor de ‘grande finale’.
Het optreden zal live opgenomen worden door een vinylrecorder die ter plekke de show alle vastlegt op plaat en daarmee dit ene moment vereeuwigt op één plak gitzwart vinyl. Het album is te koop in het Kunstenlab café, waar ook foto’s en gedichten te bewonderen zijn van Johanneke ter Stege.

Uitgebreid programma

Op 13 november staat de hele avond in teken van de albumpresentatie van NNENN, en dat behelst net als het duo zelf veel meer dan muziek alleen. Zo is in Kunstenlab een expositie over de fenomenen van tijd, beweging en verstilling. Deze nieuwe expositie Time Shift is gedurende de avond te bezoeken. En ook het Smartlab waar de vinylrecorder vandaan komt, is geopend voor de bezoekers. De Deventer muzikant/dj/kunstenaar Kalima draait alles aan elkaar met een mix van de beste elektronische popmuziek van de afgelopen decennia. Kalima zoekt de grenzen op van alle muziek waarin singer-songwriters en elektronische muziek elkaar ontmoeten, perfect voor de albumpresentatie van NNENN.

NNENN is een project van productiehuis Oost-Nederland

foto: Menno van der Meulen

Nog Meer