Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 27,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

XZIBIT

Xzibit is het pseudoniem van Alvin Nathaniel Joiner, een Amerikaanse hiphop artiest, acteur en televisiepersoonlijkheid. Ook is hij bekend vanwege het presenteren van de MTV show Pimp My Ride, wat tussen 2004 en 2007 zes seizoenen liep.

Veel mensen kennen de westcoast-rapper nog wel van zijn hit ‘Paparazzi’ uit 1996. Pas echt bekend werd hij na de release van zijn CD ‘Restless’ in 2000, geproduceerd door Dr. Dre himself, waarvoor hij gehuldigd werd door de pers en de single ‘X’. Xzibit staat tevens op het nieuwe album van Dr. Dre, genaamd Compton, welke onlangs uitgebracht is.

Daarnaast werkte hij succesvol samen met onder andere Dr. Dre, Snoop Dogg (‘Bitch Please’) en Eminem (‘Bitch Please II’). Voor de regelmatige bioscoopbezoeker is X ook geen onbekende meer. Hij drukte een stempel op blockbusters als 8 Mile, xXx: State of the Union, The X-files: I Want to Believe en Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans.

Maar voor alles blijft X een muzikant die overal ter wereld in staat is om een old school hiphopfeest te bouwen en dat is precies wat hij 11 oktober in het Burgerweeshuis gaat doen.

Dusty

Jonathan Joseph wordt in 1992 geboren in Hammersmith, Engeland en groeit op in Essex, Londen. Op zijn dertiende verhuist hij met zijn familie naar Nederland waar hij in Heerhugowaard komt te wonen. Daar komt hij voor het eerst in hij aanraking met rap en transformeert Jonathan tot Dusty.

Hij volgt een studie aan de Herman Brood Academie in Utrecht en ontmoet daar producer De Sluwe Vos. Ze trekken veel op en zo wordt de Engelstalige Dusty vaste MC bij de DJ sets van de deep house producer. 3voor12 noemt de show van Dusty en De Sluwe Vos in hun top 25 van de beste shows op ADE 2014.

Nog Meer