Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 16,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:30 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Fiction Plane

1 Clubshow in NL

De Engelse band Fiction Plane brak in 2007 door met het niet-uit-je-kop-te-krijgen rockreggaenummer Two Sisters. Dat de stem van zanger Joe Sumner nogal veel op die van Sting lijkt, is geen toeval, want Joe is zijn zoon.
Nederland is dol op Fiction Plane en die liefde is wederzijds: niet voor niets nam Fiction Plane hun livealbum Paradiso (2009) op in de gelijknamige zaal in Amsterdam. Ook waren ze te zien op verschillende festivals zoals Pinkpop, Paaspop en Bospop.
Hun laatste studioalbum Sparks is alweer ruim vier jaar oud dus hoogste tijd voor een opvolger.
Met het nieuwe album “Mondo Lumina” op zak gaat Fiction Plane de Europese clubs weer in en de enige clubshow in Nederland is in het Burgerweeshuis.

The Doots

De zomerse feel en aanstekelijke rocksound van The Doots mengen perfect met de energieke liveshow van deze 5-koppige indierockformatie. Twee jaar geleden bracht de band hun EP Hit The Road uit en sindsdien hebben ze hard aan de weg getimmerd. De band werd door Eric Corton verkozen tot Cortonville Favorite en speelde meerdere keren bij 3FM, Radio 2 en Radio 538.

foto van Alex Lake

Weesjes Kantine

Voor het concert een hapje eten? Iedere vrijdag prik je voor € 10,- euro een vorkje mee met wat de band die avond ook eet.

Het WEESJESKANTINE ARTIESTENMENU wordt iedere keer afgesteld op de wensen van de band.

‘Please remember that good food contributes to a good show’

Tussen 18.00 en 20.00 uur is de keuken open in het Burgerweeshuiscafe.

Reserveer via Weesjes Kantine

Nog Meer