Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 21,00 incl. servicekosten
Zaal open:
19:30 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Blaudzun

Promises Of No Man’s Land, dat is de titel van het nieuwe Blaudzun album dat op 7 maart 2014 verschijnt. Op dit vierde album laat Blaudzun een dynamischer geluid horen dan voorheen. Een geluid dat naast zijn karakteristieke en onmiskenbare stem meer en meer bepaald wordt door bombastische drums, elektrische gitaren en analoge synthesizers. “Ik heb gezocht naar een venijniger geluid, bozer in plaats van brozer.
Daar vroegen de liedjes om. Ik ervaar ze als moderne strijdliederen, die je soms voor en soms na al dan niet verloren veldslagen kunt zingen.”

Blaudzun breekt begin 2012 definitief door met zijn nationaal en internationaal geprezen derde
album Heavy Flowers.
Na dit album dat ook in de VS wordt uitgebracht, volgen twee succesvolle jaren met op voorhand volledig uitverkochte clubtournees in Nederland en België, festivals in zowel Europa als Amerika waaronder Sziget, SXSW en Pinkpop en vele prijzen zoals de 3voor12 Award 2012 voor Beste Album en een 3FM Award 2013 voor Best Alternative Act. Begin 2013 ontvangt hij een Edison voor Beste Mannelijke Artiest.

Unterwelten

Unterwelten, het nieuwste project van Michiel Flamman (aka J Perkin en Solo) laat horen dat hij een verandering heeft doorgemaakt. Het is mystieker, spannender, ritmischer en gemakkelijk Flammans beste werk tot nog toe. In 10 songs combineert hij persoonlijke urgentie, zijn bewezen vermogen om mooie melodieën te schrijven, met een (nog) ongekende experimenteerdrang.
Unterwelten verschijnt 14 april op Goomah Music/ Excelsior Recordings/ V2.

Hieronder alvast een voorproefje.

Nog Meer