Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 11,00 incl. servicekosten
CJP/studenten:
€ 8,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:30 uur
Aanvang:
21:00 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden
  • jack friday

Electric Eel Shock

Ronduit gestoord, zo is Electric Eel Shock het beste te omschrijven. Op boxen klimmen, een naakte drummer en gitaren likken, niets is deze band te gek. De uit Japan afkomstige Electric Eel Shock weet een feestje te bouwen op het podium.
Waar Electric Eel Shock hun inspiratie vandaan haalt is duidelijk: oude metal en glamrock met een vleugje punk. Met zingende gitaren en keiharde drums weten ze een uitstekende performance weg te geven. De band brengt geen literaire hoogstandjes, maar dat is ook totaal niet nodig. Dit is een band die je live moet horen om ze echt te begrijpen.

Paceshifters

Paceshifters zijn geen onbekenden van de Deventenaren, ze hebben al meerdere albums in het Burgerweeshuis gepresenteerd.
Deze high speed rockmachine met leden van amper twintig jaar gaat als een trein. Zo stonden ze 26 november na de show van Queens Of The Stone Age in Club Ziggo. Verder waren ze support bij acts als Marilyn Manson, Deep Purple, Thin Lizzy, Triggerfinger, 3 Doors Down, Monster Magnet etc.
Ze brachten twee albums uit, ‘One for the road’ (2010) en ‘Home’ (2012), waarover lovende recensies zijn geschreven. En het derde album is in de maak.

Nog Meer