Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 12,00 incl. servicekosten
CJP/studenten:
€ 9,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal

Monomyth + Candybar Planet

Monomyth

Monomyth is ontstaan in 2011 en bestaat uit leden van onder andere 35007 en Incense. Ze halen niet alleen invloeden uit psychedelische en stonerrock, maar ook inspiratie bij Steve Reich, klassieke muziek en drone muziek.
De band bouwt de nummers op vanuit een solide basis van drums en bas en voegt lagen toe van gitaren en keyboard. Uit deze gelaagde sound ontstaat langzaam een zware bak psychedelische rock. Het is een band waarbij je vooral de live ervaring mee gemaakt moet hebben en die je geen moment zal vervelen.
Het debuutalbum kreeg veel lovende recensies. Zelf omschrijft de band hun muziek als instrumental space kraut stonerrock. Monomyth
neemt je mee op reis naar hun eigen muzikale universum.

Candybar Planet

De mannen van Candybar Planet behoorden in de jaren negentig tot de neus van de Eindhovense gitaarzalm. Berucht vanwege hun beukende grooves a la Kyuss, hersensplijtende gitaarsolo’s en de heerlijke soulrockstrot van zanger Richard Plukker. Gelukkig zijn ze sinds 2011 terug en hun stonerrock beukt als nooit tevoren. Eind september verscheen hun nieuwe album ‘Timelapse’.

Nog Meer