Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 22,00 incl. servicekosten
CJP/studenten:
€ 19,00 incl. servicekosten
Zaal open:
19:30 uur
Aanvang:
20:00 uur
Locatie:
Concertzaal

DI-RECT

Na het festivalseizoen is DI-RECT klaar om weer de clubs in te gaan. In het najaar zullen zij door het hele land te zien zijn. Tijdens de tour zal al veel nieuw werk te horen zijn, van het in 2014 te verschijnen nieuwe album.
Met het aantreden van zanger Marcel Veenendaal en toetsenist Vince van Reeken groeide DI-RECT in korte tijd uit tot een volwassen rockact en brachten ze al twee albums uit. Op het tweede album ‘Time Will Heal Our Senses’ haalt Veenendaal het onderste uit zijn stem en de arrangementen zijn gelaagder dan ooit. Met hits als ‘The Chase’ en ‘Young Ones’ zijn we dan ook zeer benieuwd naar de opvolger.

Taymir

Zoals inmiddels traditie is geworden, neemt DI-RECT ook dit jaar weel een toffe jonge Haagse band mee op tour! Waar vorige jaar de mannen van Soul Sister Dance Revolution het publiek mochten opwarmen is het nu de beurt aan Taymir! Vier gasten die te gekke Indiepop knallers maken. In Den Haag hebben ze al menig podium onveilig gemaakt en nu is het aan de rest van Nederland om kennis met hen te maken! Taymir maakt authentieke pop songs in de beat traditie van de 60’s, maar dan met de ballen van de Arctic Monkeys en het venijn van de Strokes.

fotograaf Stefan Schipper

Nog Meer