Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 11,00 incl. servicekosten
Zaal open:
22:00 uur
Aanvang:
22:30 uur
Locatie:
burgerweeshuis

Dope D.O.D. + Digibombers e.a.

Burnside bestaat dit jaar 25 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden.
In samenwerking met de helden van Burnside zorgen wij voor toffe programmering, veel bier en een sfeer waar je u tegen zegt.
Dope D.O.D. staat in ieder geval op het podium. Dit is dé hiphop crew uit Groningen. De naam staat voor de mannen Dopey Rotten en Duo of Darkness (Skits Vicious & Jay Reaper). Het zijn drie uitgesproken types en dat is ook terug te zien in hun shows. De groep kreeg internationale bekendheid door hun nummer ‘What Happened’ en de videoclip op YouTube van dit nummer is meer dan 10 miljoen keer bekeken.

Digibombers

Digibombers is een nieuw hiphopproject van Def P, Jerome XL en Sec. Het debuut van deze groep heet ‘Laad Je Cutscene’ en is wereldwijd uitgebracht door The Source.
De drie hiphopveteranen hebben vanaf 2008 de koppen bij elkaar gestoken om een frisse, experimentele en alternatieve hiphopsound neer te zetten die een futuristische sfeer uitademt. Ook op het gebied van woordkunst en taalvernieuwing is er jarenlang geschaafd om de lat weer een tandje hoger te leggen.

Bas Veekens van Beevee (Give it Dub) uit Nijmegen vult samen met MC Brown Sugar de line-up ook zeker goed aan. Burnside’s eigen Vieze Vedi kom met een hoop vrienden de avond afsluiten met de fijnste beats.

Nog Meer