Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 18,50 incl. servicekosten
CJP/studenten:
€ 15,50 incl. servicekosten
Zaal open:
19:30 uur
Aanvang:
20:00 uur
Locatie:
Concertzaal

Red Fang + The Sword

Een vervanger zoeken voor Clutch, wat helaas de tour heeft moeten cancellen door een sterftegeval in familiekringen, die opdracht kregen wij voor onze neus… Bellen, mailen en smeken voor een goeie vervanger en dan zie je dat moeite loont, want we mogen wel een hele vette vervanger aankondigen: RED FANG!!

Deze Amerikaanse rockers weten hoe ze een knallende show neer moeten zetten, harde gitaren en een goeie dosis humor on stage zijn de ingrediënten die RED FANG gebruikt. Let’s rock the 1st of july!

The Sword

De Texanen van The Sword geven al drie albums lang hun eigen draai aan de goudeerlijke jaren zeventig en tachtig bluesy hardrock. De combinatie van metal, hardrock, stoneren psychedelica zorgt voor een explosieve muzikale cocktail die het beste van de oudeBlack Sabbath verenigt met stonerinvloeden van een band als Kyuss. Ook de rauwe, diepe metalriffs gaat het viertal echter niet uit de weg, waardoor The Sword zowel op plaat als live steeds weer een onuitwisbare indruk achterlaat. Deze zomer komen ze hun vierde album ‘Apocryphon’ in Europa voorstellen. Hiermee staat deze band op het punt om door te breken naar een breder publiek. En terecht…

Nog Meer