Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 8,50 incl. servicekosten
Zaal open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Locatie:
Concertzaal

DeventerDubSessions

DeventerDubSessions bestaat 7,5 jaar!

En dat gaan we natuurlijk vieren in Het Burgerweeshuis.

Op zaterdag 20 april hebben wij een hele speciale editie van DDS gepland in het Burgerweeshuis in Deventer. In al die jaren hebben wij een eigen DDS-sound geprogrammeerd en op deze avond komt dit geluid ultiem tot zijn recht.

Antal, de frontman van de platenzaak en het label Rush Hour komt samen met Hunee uit Berlijn de complete avond van de beste houseplaten voorzien. Hunee is een vaste gast in de dj-booth in de Panoramabar in Berlijn. Onlangs bewezen Antal en Hunee in Trouw een onovertreffelijk duo te zijn wanneer de breedte van housemuziek wordt opgezocht. Zij krijgen van ons dan ook ‘carte blanche’ om de complete avond een muzikale glans
te geven.

Rush Hour is al jaren toonaangevend binnen de internationale housescene, zowel qua label als platenzaak. De collectie aan beschikbare vinyl zal dus oneindig zijn. Onze vorige verjaardag met San Soda en Tom Trago staat nog steeds te boek als misschien wel de mooiste DeventerDubSessions editie ooit in Het Burgerweeshuis. Laten we dit nog eens dunnetjes over doen tijdens deze verjaardag.

Visuals: Wonderboys Vj’s

Housemusic, all night long.

Nog Meer