Nieuws

  • Tijdens Deventer op Stelten presenteren wij: Hoogtevrees! Bekijk de trailer!

    Lees meer
  • In de maand juni is elke vrijdag vanaf 17.00 onze sfeervolle binnentuin open om relaxt het weekend in te luiden.

    Lees meer
  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

VIDEO'S

Entree:
€ 16,00 incl. servicekosten
CJP/studenten:
€ 13,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Concertzaal

BEEF

Na een uit de hand gelopen sabbatical van drie jaar is de reggae en rocksteady van Beef weer op de Nederlandse podia te beleven. Vorig jaar stonden ze op de Zwarte Cross onverwachts voor het eerst weer op het podium. Vanwege dit succes heeft het zestal besloten om dit jaar in originele bezetting een tour door Nederland te doen.
De band behaalde de afgelopen tien jaar successen met optredens op Pinkpop, Lowlands en het winnen van een Zilveren Harp in 2003. Bekende hits als ‘Late Night Sessions’, ‘Alice’, ‘Beef Are Gonna Wreck It’, en de Krezip-cover ‘I Would Stay’ blijken nog altijd onweerstaanbaar. Van rock naar reggae, van rocksteady naar ska, alle nummers even dansbaar!

Soundsystem UnitedSounds

Deze, uit Tilburg afkomstige, Roots & Culture Reggae Dancehall SoundSystem brengt iedereen aan het skanken.
Ze zijn bekend van hun shows samen met Beef! en optredens op de grote (reggae) festivals zoals Two Seven Splash, Reggae Sundance, Zwarte Cross, Festival Mundial & Lowlands.

Nog Meer