Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S + VIDEO'S

Entree:
€ 8,50 incl. servicekosten
Zaal open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Locatie:
Concertzaal

DeventerDubSessions

Alle artiesten vanavond hebben hun roots in het oosten des lands, wat garant staat voor een brok gezelligheid en kwaliteit, zonder poespas.
De avond wordt ingeluid door Gohan & Raoul Santos.
Twee boezemvrienden, beiden met hun oorsprong in Lochem en nu samenwonend in Utrecht. Via hun liefde voor hip-hop in het verleden kwam hun echte liefde voor elektronische muziek vooral door het langstlopende danceconcept in Nederland: Planet Rose in Doornroosje.
Hun sound heeft zich in de loop der jaren enorm ontwikkeld en de liefde voor Detroit is al die tijd de hoorbare rode draad gebleven.

Vervolgens komt Tim Woestenenk een live-set geven! Na een aantal edities met alleen artiesten achter de draaitafels is het weer tijd voor een act met louter alleen eigen producties.
2012 belooft een magistraal succesvol jaar voor hem te worden. Onlangs kwam zijn plaat “From Juno With Love” uit op het Soulrock-label van Carlos Valdes en samen met zijn vriend Ferdi Blankena gaat hij binnenkort van start met hun eigen label “Aurora. De tracks van Tim bevatten veel liefde, emotie, melodie en diepe groovende basslijnen. Hij zal het Burgerweeshuis wederom meenemen op zijn trip en rocken op oosterse wijze!
Afsluiters Ferdi Blankena & Sense Unique zijn inmiddels uitgegroeid tot een duo dat onlosmakelijk is verbonden met underground housemuziek en vinyl platen.

Hoewel zij natuurlijk ook afzonderlijk van elkaar menig dansvloer gerockt hebben, ontstaat er in hun samenzijn een magie achter de decks, waarin ze elkaar beiden naar een hoger level trekken.
Dag in, dag uit worden alle registers opengetrokken om originele kwaliteitsrecords vol diepe en effectieve house te bemachtigen vanuit de hele wereld. Dit, in combinatie met jarenlange ervaring achter de mixer, maakt het verschil waar we zo trots op zijn. Zij brengen house zoals het bedoeld is en weten daarmee een soul te creëren die uniek is binnen de Nederlandse dancescene.
Deze editie gaan zij opnieuw laten zien waarom zij voor altijd DDS-residents zullen blijven.
Een afsluitende set in het Burgerweeshuis waarvan bij voorbaat al vaststaat dat deze van begin tot eind wordt beantwoord met de welbekende oosterse sfeer op de dansvloer en de handen in de lucht.

Nog Meer