Nieuws

  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer
  • New Deventer Collective gaat het Burgerweeshuis overnemen met al hun creatieve leden voor de jaarlijkse Showcase.

    Lees meer
  • Burgerweeshuis is op zoek naar gedreven studenten op het gebied van Marketing en Communicatie!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S + VIDEO'S

Entree:
€ 13,00 incl. servicekosten
CJP/studenten:
€ 10,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:30 uur
Aanvang:
19:00 uur
Locatie:
Burgerweeshuis

Kyteman's Hiphop Orkest

Het plus minus 20-koppige hiphoporkest Kyteman van de 21-jarige Colin ‘Kyteman’ Benders is bezig in een moordend tempo Nederland te veroveren. In januari was het orkest de sensatie op Noorderslag, inmiddels staan ze wekelijks in uitverkochte zalen en kun je ook zien op Paaspop en de bevrijdingsfestivals in Overijssel en Utrecht.
Het gezelschap combineert op sublieme wijze hiphop met deels akoestische muziek. Opvallend is dat er voor alle muzikanten volop ruimte is om te improviseren, wat swing en luchtigheid in de dansbare nummers brengt. Zo schreef het NRC: “Zelden klonk hiphop live zo energiek en betoverend”.
Op het album ‘The Hermit Sessions’ klinkt Kyteman energiek, divers, zowel explosief als fluisterend. Een album vol invloeden uit klassieke muziek, jazz, reggae, electro en rock en dat toch klinkt als een geheel.
Kyteman’s Hiphop Orkest is een project van productiehuis ON, 100% Halal en EHPO.

Nog Meer