Nieuws

  • FRAAI is de officiële vrimibo voor young professionals in Deventer. In samenwerking met Rabobank Salland gaat het Burgerweeshuis voorzien in een behoefte van young professionals (én studerenden).

    Lees meer
  • New Deventer Collective gaat het Burgerweeshuis overnemen met al hun creatieve leden voor de jaarlijkse Showcase.

    Lees meer
  • Burgerweeshuis is op zoek naar gedreven studenten op het gebied van Marketing en Communicatie!

    Lees meer

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 31,00 incl. servicekosten
CJP/studenten:
€ 30,00 incl. servicekosten
Zaal open:
20:30 uur
Aanvang:
19:30 uur
Locatie:
Burgerweeshuis

Willy DeVille (uitverkocht)

DIT CONCERT IS UITVERKOCHT


Willy DeVille (Mink De Ville) is voor sommigen jeugdsentiment en vooral bekend van het legendarische album ‘Cabretta’ met daarop de hits Spanish Stroll en Cadillac Walk.
In ‘85 gaat hij solo verder en met zijn debuut ’Miracle’ laat hij horen dat hij zijn muzikale roots nog niet kwijt is. Op het album krijgt hij hulp van Mark Knopfler van Dire Straits, die het album produceert en voor de gelegenheid enkele van zijn bandmaten mee laat spelen. Deze lijn weet Willy DeVille voort te zetten hetgeen te horen is op zijn latere platen.
Na een wat mindere periode telt DeVille sinds het album ‘Crow Jane Alley’ (’04) weer helemaal mee. Hij laat precies zien waar hij zo goed in is en maakt zijn reputatie als muzikaal grensverkenner meer dan waar door middel van een tour waarbij hij begeleid wordt door enkel een piano en een contrabas.
In Het Burgerweeshuis is gekozen voor dezelfde opstelling en laat hij zich begeleiden door Dave Keyes op bas en Seth Farber op piano. Verwacht een sprankelende mix van soul, cajun, country en latin.
Dit concert is georganiseerd in samenwerking met Grolsch en drankenhandel Eijkelenkamp.
De voorverkoop is gestart.

Nog Meer